google-site-verification: google188ca1cc8bbb1256.html
Auki iltaisin ja viikonloppuisin

UUTISET


 

Onko se edes mahdollista? Onko mahdollista että voit olla yrittäjänä sitomatta koko omaisuutta, antamatta kaikkea aikaasi ja jopa perhesuhteitasi yrittäjyydelle? En tiedä.

Että joku voi olla pöljä! Tuntuuko sinustakin joskus siltä että kaikki muut, itteä lukuunottamatta, ovat pöljiä? No, eräs viisas sukulainen kehoitti katsomaan silloin peiliin.

Oletko koskaan ajatellut, mistä se johtuu kun pistät pääsi tyynyyn illalla ajatellen että laittaisit nukkumaan, niin silloin kaikki maailman asiat hyppää mieleen? Tätä pohdin jo hieman aiemmassa kirjoituksessani, mutta tämä on niin outo asia että saapi pohtia toisenkin kerran.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, sanotaan. Monesti sitä toteaa, että vaikka työkseen tekee asioita muille niin omat jutut jäävät aina vähän vähemmälle huolenpidolle. Niin nämä kotisivutkin. Nykyään lähes kaikki markkinointi tehdään tuolla sosiaalisen median puolella joten täällä kotisivuilla ei tule hirveästi häärättyä.

Vietin 2.9.2021 leikkimielisiä yksivuotissyntymäpäiviäni kun tuli vuosi täyteen Oriflamen Brand Partnerina. Tällä iällä voi viettää siis juhlia vaikka mistä syistä.