Työnhakupalvelut

"Luomme itse uramme. Jos nykyinen työ ei vastaa sitä, mitä haluaa tehdä, eikä tilanne muutu keskusteluista huolimatta, kannattaa muutoksesta ottaa vastuu itse."

Linda Neiglick, Head of Operations, MPS Lifeworks

Minulle työnhaku on ollut koko työhistoriani ajan akuuttia, sillä olen niitä hienosti "väliin pudonneita" joilla on töitä riittänyt, mutta työhistoria täyttyy pätkätöistä. Hanketöiden luonne on että aloitetaan työ, tehdään työ ja lopetetaan työ. Ja sitten haetaan taas. Itselläni pisin työsuhde on 3.5 vuotta.  

Työnhakupalveluita ja niiden toimivuutta olen katsellut monelta eri suunnalta. Verrannut muiden toteuttamia ja suunnitellut omia. Tiedostin jo aikoja sitten että työhaussa pitää pystyä erottautumaan jos haluaa päästä haastatteluun ja sitä kautta töihin. Ensimmäinen millä voit erottautua on työhakemus ja ansioluettelo. 


Miten voin tukea sinua työhaussasi?

Tehdään sinulle CV-pohja, jota pystyt itse päivittämään kun tiedot ja tilanteet muuttuvat. Opetan sinulle miten se tehdään ilmaisen Canva-ohjelman kanssa. Tai tehtäisiinkö sinulle ansioluettelo nettiin ilmaiselle alustalle?

Työhakemus on se, millä pääset tai et pääse, jatkohaastatteluun. Työhakemuksen voi tehdä perinteisesti paperilla, mutta myös videolla. 

Katso palvelun hinnat tästä