ORIFLAMEEN BRAND PARTNERIKSI?

(=edustajaksi)

Kuva Oriflame
Kuva Oriflame

Ansaintaa

Toimimalla Oriflamen Brand Partnerina sinä voit 

  • ansaita ylimääräistä rahaa
  • tehdä töitä esim. kotona
  • tehdä juuri sen verran kuin haluat 
  • tehdä juuri silloin kun haluat
  • saat käyttöösi verkkokaupan, joka tekee töitä 24/7 eli silloinkin kun sinä nukut
Kuva Oriflame
Kuva Oriflame

Omaan käyttöön 

Jos et halua alkaa edustamaan Oriflamea, mutta tykkäät ja käytät itse tuotteita, niin miksipä et ostaisi niitä piirun verran halvemmalla. Saat lisäksi erilaisia näytteitä ym.

Siinä samassa voit myydä myös perheellesi ja ystävillesi, jos haluat. Voit pysyä siis "ihan piilossa", tämä ei edellytä erityisiä markkinointitoimia (jos et niin halua)

Kuva Oriflame
Kuva Oriflame

Tiimi tueksi

Saat käyttöösi kaiken mahdollisen tiedon ja tuen. Jos minä en osaa sinua auttaa, minun sponsori Hillevi Joutjärvi auttaa. Ja jos Hillevikään ei tiedä, kysytään Oriflamen asiakaspalvelusta.

Minun tarinani

Minä olen saanut geeneissä hyvän ihon. Kiitos äitini. Tai niin mie aina luulin. Kunnes täytin 40 vuotta. Sen jälkeen olen taistellut kuivan ja rasvaisen ihon kans vuorotellen. Silti olen ostanut suurimman osan päivittäisistä ihonhoitotuotteista  marketeista ja sieltä ale-hyllyistä. Mutta ei asia siitä kummemmaksi ole muuttunut. 

Ensimmäinen kokemus Oriflamesta minulla on juuri siltä ajalta kun iho kuivui korpuksi. Avun sain Oriflamen ihoöljystä, mutta lopetin koko Oriflamen koska kyseisen tuotteen myynti lopetettiin. Seuraavan kerran avasin Oriflamen tuotteen noin 1/2 vuotta sitten kun sain sellaisen lahjaksi. Loppu onkin historiaa..

Tässä on parin kuukauden aikana muuttunut moni asia. Apu ihon ongelmiin on löytynyt ja olen ihan hurahtanut näihin tuotteisiin. 

Olen liittynyt Oriflameen 5.9.2020 maksamalla 19,- verkkokaupasta. Kaikki ei siinä alkuun mennyt putkeen, minusta riippumattomista syistä. Siitä huolimatta ensimmäisen tilaukseni olen tehnyt 26.10.2020. Silloin en vielä oikein ääneen uskaltanut koko hommasta puhua, koska olin ulkona kuin lumiukko. Minä, joka en siis koskaan ole ollut mikään kosmetiikka- tai ihonhoitotietoinen.  Mutta kun on tahtoa ja halua tehdä asioita, ne onnistuu kyllä 

"Tein parhaani mutta priimaa pukkaa" totesin Hilleville kun pääsin tasolle Brand Partner Platinum. Nyt olen saavuttanut tason Senior Team Manager ja tarkoitus olisi nousta vielä tämän vuoden aikana Director-tasolle

Oriflamen myynnin ja rekrytoinnin kautta saa henkilökohtaisia bonuspisteitä, joiden myötä voi nousta seuraavasti pelkällä omalla myynnillä : Brand Partner - Brand Partner Bronze - Brand Partner Silver - Brand Partner Gold - Brand Partner Platium- Team Manager - Senior Team Manager - Director.  Jutellaan tästäkin lisää sitten kasvotusten.


Etenemisen mahdollisuudet Oriflamessa

Olet varmaan kuullut tarinoita siitä kuinka joku on päässyt etenemään hurjasti "tekemättä mitään". Voin kertoa että se ei varmasti ole totta. Mutta se on totta,  että kun sitoudut ja teet joko a) myyntiä verkkokaupan kautta tai b) teet myyntiä itsesi kautta / tilaat itsellesi tuotteita, niin silloin tulosta syntyy. Ja ansioita. 


Ansainta tapahtuu kahdella eri tavalla.

Myynti verkkokaupassa: Sinulla on verkkokauppa joka on auki 24/7 ja sieltä ostamalla ihmiset kartuttavat sinulle oman bonuspistetason mukaista provisiota (20-30 %). Tästä sinä saat rahan aina kauden lopussa tilitettävänä "yritystulona" tilillesi. Tämä tulo ilmoitetana myös tulorekisteriin ja sinun on siitä tehtävä itse . Voit toimia myös kevytyrittäjänä.

Myynti omalla tilausperiaatteella: Sinä voit ottaa tilauksia vastaan ja tehdä tilauksen omasta verkkokaupasta. Asiakas maksaa sinulle kuvaston/kaupan mukaisen hinnnan, mutta Oriflame laskuttaa sinulta sen konsultin hinnan joka on sinun oman provision (20-23%) mukainen. Tämä tulo ei näy missään virallisessa paikassa, ei siis Oriflamen puolelta ilmoiteta tulorekisteriinkään. On sinun omassa "vallassasi" ilmoitako sen verottajalle. vai et.

Aluksi voi tuntua vaikealta ymmärtää myynnin rakennetta, mutta yritän  selvittää sitä tässä. 

Eli kun myyt tuotteita (aivan sama onko  paikka verkkokauppa tai oma myynti) saat PB elikkä omia bonuspieteitä. Näiden yhteenlaskettu summa tuo sinulle joko provisiota tai myyntivoittoa. 

Sinä olet Brand Partner niin kauan kuin saat omia PB:tä jota kautta etenet seuraavasti:

200 PB  => Bronze eli Pronssitaso

300 PB => Silver eli Hopea taso

500 PB => Gold eli Kultataso

1000 PB => Platinum eli Paltina


Miksi juuri Oriflame?

Haluan säästää luontoa!

Minulle on erittäin tärkeää, että tuotteita tehdään kestävän kehityksen periaatteella ja valmistuksessa säästetään metsää, vesiä ja luontoa sekä ollaan mukana ilmastonsuojelussa!

Lue lisää

Haluan käyttää luonnontuotteista tehtyjä tuotteita

Uskon, että luonnosta otetut raaka-aineet ovat meille paljon parempia (myös pidemmän aikaa käytettynä) kuin teollisista kemikaaleista tehdyt. 

Lue lisää

Haluan käyttää turvallisia tuotteita

Se, että minä tiedän mitä naamaani pistän tai nakkaan kurkusta alas, on erittäin tärkeää. Maailma on täynnä tuotteita jotka on tuotettu lapsi- ja orjatyövoimalla. En halua sellaista  Tai sitten ne on tehty ilman tarvittaviea tutkimuksia, tai niitä on vääristelty. En halua sitäkään. Tahdon myös oppia, saada tietoa ja tietää "missä maailmalla mennään"

Lue lisää

Mietitkö, sopiiko Oriflamen Brand Partenerius (=edustajana toimiminen) sinulle? Miepä kerron sinulle miten minä näen tämän asian. 

Eli

  •  jos sinulla on olemassa y-tunnus ja haluat tehdä bisnestä, kyllä! Huom! Y-tunnuksen saa verottajalta elinkeinonharjoittamista varten. www.vero.fi 
  • Voit tehdä tätä työtä myös UKKO.fi:n kautta. Moni Brand Partner tekee ja on hyväksi koettu malli. Myös muut kevytyrittäjyysmuodot on ok, mutta niistä ei ole Oriflamella kokemusta. Mutta siis kyllä!
  • jos haluat ostaa itse edullisemmin tuotteita suoraan ilman välikäsiä, kyllä!
  • jos haluat tehdä pientä sivubisnestä, kyllä!  Kerron tästä tarkemmin sitten "nokatusten"
  • jos olet vaikka lasten kanssa kotona, ja haluat jotain muutakin puuhastella, kyllä!

Voit rekisteröityä myös tästä Brand Parteriksi: