EIJA LEPPÄJÄRVI

Arctic Beauty- alueen aluejohtaja (Director), sponsori, itsenäinen Brand Partner


Etsin koko ajan meidän tiimiin lisää konsultteja eli Brand Partnereita. Nyt meitä on noin 30 Inarista Helsinkiin. Eli tämä ei ole lainkaan paikkasidonnaista. Voit asua ihan missä päin suomea tahansa. 

Tässä pieni yhteenveto siitä miksi Sinunkin kannattaa lähteä mukaan:

  • Lähtiessäsi mukaan, maksat vain 19 € liittymismaksua. Lisäksi nyt on tullut vuosittain 10 €:n vuosimaksu, jonka Oriflame laskuttaa tilauksesi yhteydessä.
  • Liittyessäsi saat itsellesi verkkokaupan, jota Oriflame huolehtii. Kun sinä tai sinun asiakkaasi tekee tilauksen verkkokaupastasi, Oriflame ottaa tilauksen vastaan, pakkaa, lähettää, hoitaa laskun ja sitten jakson lopulla vielä tilittää sinulle tilauksesta tulleet provisiot. 
  • Provisiot määräytyy sinun tilausten mukaan. Mutta se on aina vähintään 20%
  • Liittymismaksulla sinä pääset meidän järjestelmään, jossa on erilaisia koulutuksia, ohjeita, valmiita markkinointimateriaaleja
  • Kun tulet mukaan pääset meidän tiimiin. Ja periaatteessa pääset toiseenkin tiimiin eli Special Starseihin. Meillä on tämmöinen yhteistyösopimus heidän kanssaan, että olemme yhtä tiimiä. Special Stars on meidän aiempi tiimi ajalta ennen kuin nousimme omaksi alueeksi. 
  • Saat mahdollisuuden osallistua erilaisiin kilpailuihin. Niitä on lähes joka jaksolla. Tai ei ne ess oo kilpailuja koska kaikki jotka asetetun tavoitteen saavuttaa, saa myös palkinnon. Mulla on ainakin fiskarsin sakset ja hemmetin hyvä paistinpannu, lämmitettävä eväsrasia, patalaput ja-kinnas + essu setti, pyyhkeitä, laukkuja ja jos vaikka mitä
  • Kun olet Brand Partner niin saa jokaisesta ostostasi bonuspisteitä, joilla saat ilmaiseksi bonuskaupasta tuotteita. Niitä mulle on myös kertynyt. Esim aivan ihana matkalaukku, hiushärpäkkeet (kiharrin, kuivaaja ja mitä kaikkea siinä olikaan...) meikkikassia....
  • Ja mikä hienointa! Brand Partnereille on olemassa myös kampanjoita, joilla pääsee ulkomaille. Ihan ilmaiseksi. Nämäkin myynneillä ja pisteitä keräämällä. Olikohan näin että seuraavaksi mennään Rodokselle. Itse en ole vielä käynyt Jyväskylää kauempana. (Liekeissä juhla, jossa tulin palkituksi sekä kanta-asiakas hankinnassa ja rekrytoinnissa

Saattaahan se olla että unohinkin jotain tuosta, mutta on niin paljon kaikkea hyvää että laskuissa voi seota. Ja tiedätkö mitä? Jos et kuitenkaan tykkää olla konsultti etkä tykkää saada edullisia tuotteita etkä tykkää ees ulkomaan matkoista, tämä ei ole ikuinen liitto. Vuosi viimeisestä ostoksesta, sinä häivyt Oriflamen kartalta. Ei tule siitäkään mitään sanktiota. 

Jos haluat tästä itselle bisneksen, voit tehdä sen joko hankkimalla Y-tunnuksen ja ennakonperintärekisteriin ilmoittautumalla tai sitten Ukko.fi kautta. Ei siis mitään isompia juttuja sekään tarvihe. 

Kun tulet mukaan, annan sinulle osoitteen myös omille salaisille konsultin ohjeistuksia-sivuille. Sieltä opit liki kaiken mitä tarvitset. Mutta ensin minä käyn asiat sinun kanssa läpi ja sitten saat tutustua niihin sivuihin. 

Pistä alla olevasta lomakkeesta minulle viestiä niin otan sinuun yhteyttä pikimiten ja katsotaan mikä olisi sinulle sopivin tapa tehdä oriflamea ja rahaa. Vaikka ei sitä vielä ees tarvi tietää sillä se riittää kun lähdet mukaan. Miettiä ehdit matkan varrella. Ai miksikö? No siksi kun useimmilla selkeää vasta parin kuukauden jälkeen että hei, tällähän voi ansaita oikeasti rahaa. 

Tule mukaan täyttämään Suomea Arctic Beautyn konsulteilla!
Tule mukaan täyttämään Suomea Arctic Beautyn konsulteilla!

Tuotekuvat Oriflame