google-site-verification: google188ca1cc8bbb1256.html
Avoinna Ma-La 9.00 - 20.00

UUTISET


 

Voi mahoton sanon mie. OIkeasti, en pysy ajan perässä enää ollenkaan. Mitä enemmän tulee ikää sen nopeampaa aika kuluu. Alan pikkuhiljaa ymmärtämään miksi ikäihmiset heräävät ennen sian pierasua. Jotta ehtivät tehdä kaiken mitä pitää. Tai ainakin minun pitäisi herätä silleen. Ja vaikka heräänkin jo kuuden jälkeen, niin se ei vaan tunnu riittävän....

Tänään paistoi aurinko. Hassua, miten minusta tuntuu ettei se ole paistanut aikoihin. Vaikka kanssa-asujat toisin väittävätkin. Mutta minulla on tänään viimeinen työpäivä, vaikka lomalla olenkin. Ehkä hieman tunnen haikeutta ja vähän pelkoakin siitä mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Onko se edes mahdollista? Onko mahdollista että voit olla yrittäjänä sitomatta koko omaisuutta, antamatta kaikkea aikaasi ja jopa perhesuhteitasi yrittäjyydelle? En tiedä.

Että joku voi olla pöljä! Tuntuuko sinustakin joskus siltä että kaikki muut, itteä lukuunottamatta, ovat pöljiä? No, eräs viisas sukulainen kehoitti katsomaan silloin peiliin.

Oletko koskaan ajatellut, mistä se johtuu kun pistät pääsi tyynyyn illalla ajatellen että laittaisit nukkumaan, niin silloin kaikki maailman asiat hyppää mieleen? Tätä pohdin jo hieman aiemmassa kirjoituksessani, mutta tämä on niin outo asia että saapi pohtia toisenkin kerran.

Suutarin lapsilla ei ole kenkiä, sanotaan. Monesti sitä toteaa, että vaikka työkseen tekee asioita muille niin omat jutut jäävät aina vähän vähemmälle huolenpidolle. Niin nämä kotisivutkin. Nykyään lähes kaikki markkinointi tehdään tuolla sosiaalisen median puolella joten täällä kotisivuilla ei tule hirveästi häärättyä.