Sekakäyttäjän tunnustus

22.12.2020

Minä tunnustan ihan julkisesti, että olen ollut vahva sekäkäyttäjä ihan nuoruudesta asti. Nimittäin kosmetiikan suhteen. Nuorempana olin jo "pikkusen koukussa" Oriflameen, mutta sitten kun heiltä loppui tuotannosta se minulle niin hyvä ihoöljy niin päätin, että olkoon!  Siitä se ajatus sitten lähti. 

Eli käytännössä olen tähän asti ostanut kaikki (lukuunottamatta hiustuotteita) markettien hyllyiltä, ja mikä parasta sieltä alehyllyiltä! Ylijäämä hyllyiltä, jokka ei ole muille kelvanneet. On minulla silti olla tarkat kriteerit sen suhteen millaisia tuotteita käytän, mutta sitli.

Kuinka tyhmä minä olen ollutkaan. Oikein hyvä esimerkki on ripsivärit. Minulla on luojan luomat pitkät mutta vaalet ja "sisäänpäin kääntyvät" ripset. Eli semmoset joista on hyvin vaikea tehdä filmitähtien mainostamia tähtikatseita. Olen laittanut rahaa vaikka kuinka paljon siihen että löytäisin oikean ripsivärin itselleni.  Kerran jo löysin, mutta senkin valmistus lopetettiin. 

Aika sekavin tuntein tilasin ensimmäiset (huom! monikossa) ripsivärit Oriflameltakin.  Heti ensimmäisen käytön jälkeen on mistään tuotteesta turha tehdä minkäänlaista arviota sillä tuotteet paranee käytössä. Ainakin ripsivärit.  Kaksi ensimmäistä väriä tuntui ihan hyvältä, ja joo ripsetkin näytti edes siltä että ne on olemassa. Mutta sitten kun kokeilin ensimmäisen kerran, tiesin jo siitä kerrasta että tämä on minun! Jotenkin tuntui ihan hassulta että jokaisella vedolla ripset tulivat enemmän ja enemmän esille. Tuote on Wonderlash XXL Täyden kympin tuote.  Uskallan suositella tätä sinullekin.