Oriflame on myös lahjakauppa

25.07.2021

Kesä alkaa olla takana päin  ja pikkuhiljaa alkaa olla myös mahdollista käydä vierailuilla. Syksy tuo monesti mukanaan rapukestejä, venetsialaisfestejä ja kaikkea muuta yhdessä tekemistä. 

Onko Sinulla ongelma ettet tahdo keksiä mitä veisit lahjaksi jos olet  kutsun saanut? Etiketin mukana on kohteliasta vielä tuliaisia isäntäväelle. 

Parhaat tuliaiset, ainakin omasta mielestäni, ovat sellaisia joiden hankinnassa on ajateltu lahjan saajan mieltymyksiä ja tarpeita. Ja muistathan että tuliaiseksi ei viedä mitään "liian tarpeellista" esimerkiksi tiskiharjaa? :) 

Meillä Oriflamessa on monenlaisia tuotteita mistä voi kasata hienoja tuliaisia ja mökkiviemisiä.  Kerään tähän sinulle muutaman esimerkin. 

1. Sauna on suomalaisille tärkeä, joten miksipä et veisi saunaan tarkoitettuja tuotteita luomaan vielä lisää iloa ja antamaan hyvinvointia? 

Tässä linkkeinä muutama hyvä esimerkki mitä minä vien ystävilleni tuliaisena keräämällä näistä tuotepaketin

Love Nature Energising Mint & Raspberry -kuoriva suihkugeeli

Love Nature Burdock -savinaamio 

Feet Up Advanced Deep Exfoliating -jalkojen kuorintavoide

Discover Hollywood Dreams -palasaippua


2. Hyvälaatuista kosmetiikkaa joka kestää kesän joka säät

Sun 360 Dry Mist Body + Face -aurinkosuojasuihke SK 50 

Optimals Deep -puhdistusgeeli

Tender Care -lahjalaatikko (hajusteeton, granaattiomena ja ruusu) 


Tuotteet voit hankkia suoraan verkkokaupasta tai vaikka tilaamalla ne minulta. Toimitusaika on noin viikko, joten se tulee ottaa huomioon tilausta tehdessä. Osa tuotteista löytyy minulta myös hyllystä ja aina kannattaa kysyä!


3. Asusteita, jotka täydentävät loma- ja mökkifiiliksen

Täältä löydät monenlaista ja moneekäyttöön. Mm. aivan ihania koruja!