Kaikki tuntee apinan jne jne

09.01.2021

Aikoinaan, entisessä elämässäni, ei ollut ollenkaan mahdoton tilanne se että joku tuli kaupassa tai vaikka kahvilan vessassa puhuttelemaan nimeltä. Siinä piti vain yrittää olla niinkuin tuntisi ja pienin kysymyksin yrittää selvittää kukas puhuttelija oikein on. Ei se onnistunut lähes koskaan. Parasta oli jos uskaltautui jotenkin esittämään kysymystä että kukahan olet... vastaust: eksie nyt minua tunne. No en. Mutta se aika on pitkästi taakse jäänyttä elämää samassa suhteessa kuin kylätoimintakin jäi taakse. 

Näin luulin. Äsken soi puhelin, tuntematon numero. Mutta ei kuitenkaan Fonecta sitä miksikään petos- ja hörhösoittajaksi ilmoittanut. Uskalsin vastata.  - Oleksie sama Eija, se kylähullu? No mitäs tuohon juuri muuta voi sanoa kuin että joo... kai!

Soittaja ei ollut minulle tuttu, mutta hän oli nähnyt minun somepostauksen liittyen joko Oriflameen tai minun Korvatunturi-tuotteisiini. En vaan oikein saanut selvää siitä. Mutta so what- kaikkein suurin oppi oli tuossa se, että mainostaminen kannattaa. Vaikka olenkin välillä tuntenut itseni melkein itseäni myyväksi ilotytöksi. Mutta toisto ja toisto (varmaan näin myös sillä ilotytöllä)  tuo pikkuhiljaa tulosta. 

Mutta ei ole helppo tuo sosiaalisessa mediassa itsensä tai tuotteiden myynti. Sitä pitäisi avata omaa elämäänsä niin paljon, että välillä se kauhistuttaa. Lähinnä se, että mitä se lukija siitä ajattelee. Että olenko mie pakkomyyjä vai paholaisenkonsultti? No ei suinkaan, miten se kiltti ja vaatimaton maalaistyttö olisi sellaiseksi muuttunut. Ja itseasiassa, eihän minun olisi mikään pakko mitään kaupata eikä mainostaa. Kyllä se leipä muualtakin tulisi. Mutta mie onneton, olen semmoinen että jos jotain hyväksi havaitsen niin sitä ilosamoaa myös muille mielelläni jaan. Tämähän on nähty ihan työrintamallakin. 

Olen suuresti iloinnut ja viehättänyt tästä kosmetiikka- ja ihonhoitomaailmasta. Siitä, että huomaan pistäväni samassa suhteessa, kun kokeilen uusia tuotteita, omia vanhoja uskomuksia romukoppaan.  Ei se, että on ihan hyvät geenit vanhemmilta (lähinnä ei hirvesti ryppyjä!) perintönä saanut, riitäkään tämmöisen ikäkurpan ihonhoidon laistamiseen. Ehei, mitä enempi vuosia tulee, sen tarkempi asian kanssa tulee olla. Onneksi olen kuitenkin saanut ohittaa sen markettien tarjouskosmetiikan ja siirtyä hoitaviin ja laadukkaisiin tuotteisiin. Siitä kiitos PartyLitelle! Just niin, nimittäin siinä vaiheessa kun PartyLite ilmoitti lopettavansa, ajattelin että mitäs nyt harrastettaisiin.  Kyllä, kyllä mie tätä vielä harrasteena pidän, mutta olen silti ihan vakavissani. 

Mietitkö sinä koskaan mistä sitä pikkusen sais lisäansiota? Edes sen satasen pari? Miepäs tiän siihen hyvän konstin. Jos olet innokas ja haluat tehdä markkinointityötä, ota kuiten yhteyttä. Uskon, että sinunkin elämäsi saa yhden uuden auringon taivaalle tämän myötä. Niin minulle kävi. Mutta, siitä huolimatta ja juuri sen takia, valoa kohti. Tule siekin mukaan!