Aikamatkalla

02.05.2022

Voi mahoton sanon mie.  OIkeasti, en pysy ajan perässä enää ollenkaan. Mitä enemmän tulee ikää sen nopeampaa aika kuluu. Alan pikkuhiljaa ymmärtämään miksi ikäihmiset heräävät ennen sian pierasua. Jotta ehtivät tehdä kaiken mitä pitää. Tai ainakin minun pitäisi herätä silleen. Ja vaikka heräänkin jo kuuden jälkeen, niin se ei vaan tunnu riittävän. Tehtäviä kertyy ja kertyy ja tuntuu vielä että ne vielä yön aikana kertaantuvat.

Ihan kauhistuuttaa kun kesä tulee ja ulkotyöt vie (Ihanaa!) niin ison osan ajasta, että miten mie sittenkään saan näitä hommia tehtyä. Olenko minä maailmankaikkeuden hitain ihminen? Ja ymmärtääkö toiset että valmista ei synny, ei millään. Osin siihen kyllä vaikuttaa Koronasta päälle jäänyt "hidas liekki", mutta ei sekään nyt kaikkea selitä. Eikä ainakaan anna anteeksi. 

Olen ollut nyt poissa työelämästä (siitä missä maksetaan palkkaa) kaksi (2) kuukautta. Tänä aikana olen ehkä kerran laittanut nukkumaan ja toisen kerran heränny. Enpä juuri muuta. No, todistettavasti olen ollut kuivalihamarkkinoilla pääsiäisenä, vaikken siitäkään melkein ihan mitään muista.  

Kohti kesää kuitenkin mennään. En ole yrittäjyyden eteen saanut tehtyä juuri mitään. Piti miettiä niitä palvelupaketteja ja yleensä mitä aion jatkossa tehdä. Mutta lieko suojelen sieluani tekemästä isompia suunnitelmia kesälle, koska edelleen on semmonen tunne että olen loman tarpeessa. Ennättäähän sitä syksyllä. Ei vaineskaan, kyllä tarkoitus on tehdä muuan radikaali liike tässä ennen kesän alkua. Siitä sitten myöhemmin.

Joskus sitä maka ajattelee että olispa kiva ko aika pysähtys. Mutta en mie oikeasti sitä toivo. Mie toivosin vaan että joka päivä saisi ehkä viisi (5) lisätuntia ja viikkoon yhden lisäpäivän. Eli  en mie nyt mahottomia pyydä. 

Muuten, yksi kaveri tuumas tässä joku päivä sitten että eipä ole tylsää. Olenko tässäkin joku nuuskamuikkunen kun minulla ei ole kyllä elämässä, ei ainakaan aikuisiällä, ollut tylsää. Jos vähänkään on hetkittäin tuntunut "hitaalta", olen pistänyt hölmön tyynyyn ja nauttinut. 

Ihanaa toukokuuta kaikille! Ensi kuun jälkeen on jo heinäkuu. Paras kesä ja päivät lyhenevät. Suren sitäkin jo valmiiksi.  Aijon muuttaa sinne missä aurinko ei koskaan laske. Annatko osoitteen`?