Avoinna Ma-La 9.00 - 20.00

Matka Directoriksi

08.09.2021

Vietin 2.9.2021 leikkimielisiä yksivuotissyntymäpäiviäni kun tuli vuosi täyteen Oriflamen Brand Partnerina. Tällä iällä voi viettää siis juhlia vaikka mistä syistä. 

Samalla kun juhlistin päivääni mietin paljonkin tätä hienoa matkaa siihen mitä nyt olen. Itsehän olin ihan täysin tietämätön mukaan tullessani näistä verkostomyynnin koukeroista. Toki olin ehtinyt hetken olla mukana PartyLItessä mutta en sitä vertaa että  olisin edes ehtinyt miettiä mm. toisten mukaan rekrytointia. Häthätää kun muutaman myynnin sai tehtyä niin se oli hyvä. 

Tilanne oli siis nolla kun tulin mukaan. Muistan sen yhden päivän kun emoni HIllevi onnitteli minua meidän mese-ryhmässä siitä että olin noussut Brand Partner Bronzeksi. Enhän mie ees tienny mitä se tarkoittaa. Siinä se syksy meni opetellen ja tutkien eri tuotteita. Taso tasolta ylöspäin. Vasta kun olin saavuttanut Platinan, ymmärsin kuvion ja myös sen että "ihan hyvin olin pärjännyt". Jossain siinä vaiheessa mukaan sain pari ensimmäistä rekryyttiäkin, ja sekin tuntui ihan ihmeelliseltä.  Että minä sain jollekin selvitettyä jotain niin, että myös hän innostui.


Nyt tilanne on se että olen edennyt tittelitasolla Brand Partnerista Directoriksi. Suomennettuna se tarkoittaa Brand Partner - BP Bronze -Bp SIlver - Bp Gold - Bp Patinium - Team Manager - SenionrTeam Manager ja oma alue jonka aluejohtajana toimii Director. Meidän alueen nimi on Arctic Beauty.Meitä on Helsingistä Ivaloon. liki 40 innokasta Brand Partneria. Mutta meidän joukkoon mahtuu vielä. Jos sinua kiinnostaa työ huippuporukassa niin olet tervetullut.