#reissunainenauttaa #apuakorvatunturilta #mummiyrittää

Kuka minä olen?

"Riman on oltava tarpeeksi korkealla, että sen voi alittaa suoralla selällä!" 

Olen 55-vuotias osa-aikainen yrittäjä. Päätyökseni teen nyt Siikajoen kunnassa ESR-hanketta, jonka tarkoitus on perustaa osuuskunta. Rakastan työtäni ja ihmisiä kenen kanssa tätä teen. Parempaa ei voisi toivoa. Mutta, työ vie vain päivät (pääasiassa) ja illat täällä kaukana on hyvä pyhittää jollekin muulle. Vaikka juuri sinun auttamiselle?

Olen haaveillut pitkään yrittämisestä, mutta taloudelliset asiat muuttuvat oleellisesti kun yrityksen perustaa. Siksipä olenkin paljon tehnyt töitä osuuskunnan kautta. Se on helppo tapa toimia yrittäjämäisesti. 

Mutta joskus on hypättävä tuntemattomaan ja kokeiltava minkä verran elämä kantaa.  Sitä yritystä teen  nyt.  Opin asioita kantapään kautta, kompastun, nousen ylös ja todennäköisesti kompastun uudelleen. Mutta niin kauan kun jalat riittää ylös nousemiseen, on toivoa. 

Olen sosiaalinen introvertti, joka nauttii ihmisten kanssa olemisesta ja elämisestä, mutta taas toisaalta kaipaan hiljaisuutta, yksinäisyyttä sekä luontoa. Ilman näitä tasapainottavia voimia tuskin olisin tässä. 

Elämääni on tullut viime juhannuksen aikaan yksi uusi ulottuvuus. Minusta tuli mummi. Se oli yksi syy miksi uskaltauduin tämä askeleen ottamaan. Nimittäin jos tästä tulee Leppiksen suuri digiloikka niin ehkä voin tulevaisuudessa viettää enemmän aikaan Hanneksen, pojanpoikani, kanssa. Antaa ihan uutta perpektiiviä elämiseen. . 

Tutustu minun tarjoamiin palveluihin, ota yhteyttä. Uskon, että minun vahvuus on se, että puhun samaa kieltä Sinun kanssa. En käytä konsulttien hienoa termejä, enkä yritä olla yhtään enempää kuin olen. Nainen Lapista, äiti, isoäiti, työelämässä, välissä työttömänä... ihan niinkuin meistä moni muu. 

Jos Sinua kiinnostaa nähdä mitä muuta olen elämässäni saanut aikaseksi, tutustu ansioluettelooni