Kotisivupalvelut

Haluatko itsellesi yrityksesi / yhdistyksesi näköiset sivut? Sivut, joita pystyt itse päivittämään? Sivut, johon on helppo tarvittaessa lisätä verkkokauppapalvelut?

Teen sivut Webnode-ohjelmalla, joka on maailmanlaajuisesti käytössä ja sillä on yli 45 miljoonaa asiakasta. Webnodella on tehty yli 2.5 miljoonaa kotisivua vuodesta 2008 alkaen. Sivut ovat käyttäjäystävälliset, ja minä autan sinua sisäistämään sivujen idean. Mutta, halutessasi, voin jatkossa myös päivittää sivuja

Miten käytännössä toimitaan?

Kun päätät ottaa sivut minulta, katsomme yhdessä millainen sinun tarpeesi sivustolle on. Mietimme värimaailmaan, valokuvia ja tekstiä. Ennen kuin aloitan työt, olen saanut sinulta ainakin valokuvat sekä tekstin (vaikka ranskalaisilla viivoilla) sivuille. Voit antaa minulle myös vapaat kädet sivuston tekemiseen lukuun ottamatta tekstejä. 

Sivuston valmistuminen kestää, tilanteesta riippuen, parista päivästä viikkoon.  Jos saan valmiit materiaalit ja valokuvat, se nopeuttaa tekemistä. 

Hankin sivustolle verkkosivuosoitteen, mikäli sinulla ei sitä ole. Jos on, toimitat minulle siirtoavaimen, teen siirron uudelle alustalle. 

Sivujen valmistumisen jälkeen, opettelemme sivujen päivityksen, mikäli olet sen valinnut. 

Katso palveluiden hinnat tästä