HALUATKO UUDEN HARRASTEEN VAI TEKISITKÖ BISNESTÄ? 

Huom! Postaus kannattaa lukea loppuun sillä lopussa on huipputarjous!

Oriflamessa toimiminen on tosi mukavaa. Sei missään nimessä ole pelkkää myymistä vaan se on yhdessä tekemistä ja yhteisön tukea. Se on jännittämistä yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta ja kun se onnistuu niin hulvatonta iloitsemista. Tässä hommassa, tai ainakin meidän tiimissä pelaa hyvin motto "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" 

Minä tulin mukaan syyskuussa. Ensin ajatukseni oli ostaa vain itselleni ja perheelleni tuotteita. Ehkä myydä myös ystäville. Mutta jo heti alussa huomasin, että ympärilläni on paljon ihmisiä jotka etsivät tietämättään paikkaa/ihmistä keneltä ostaa ihon-, hiusten-, jalkojen-, kasvojen hoitorasvoja ja tuotteita sekä tietenkin kosmetiikkaa. 

Meidän tiimi on Special Stars, johon kuuluu ihmisiä ympäri suomea.

Oma eteneminen tässä työssä oli aika nopeaa, vaikka edelleen pidän että se on minulle harraste. Minulla on siis päivätyö, joka vie välissä aikaa illallakin.  Eli tähän Oriflamen hommaan käytän iltoja ja viikonloppuja. Ja juuri se minusta on hienoa, että en ole kenellekään tilivelvollinen (paitsi itselleni!) siitä mitä teen, miten teen, missä teen tai koska teen. Voin tehdä juuri sen verran mainostusta kun haluan. Voin tehdä juuri sen verran kauppaa kuin halua. Minun pörssi toki kiittää ahkeruudesta. Olisko sinustakin mukava ansaita vaikka 200 € lisää? Joko tiedät mihin sekä käyttäisit? Mie kerään sitä tulevaan lomaan. Saapa nähdä kuinka isoksi lomakassa ehtii muodostua ennenkuin lomalle päästään?

Mie olen ollut niin mahottoman onnellinen siitä että aikoinaan lähin mukaan. Tässä hommassa saa tienojen lisäksi kaikkea "kaupantekijäistä". Aika usein on erilaisia kampanjoita. Tälle vuodelle olen tienannut fiskarsin isot sakset, rotissöör paistin pannun, lämmitettävän eväspoksin, 3 laukun setin (ihana!!) sekä tällä jaksolla (16.3.) viikonloppulaukun. Lisäksi vaikka kuinka paljon ilmaisia näytteitä ja tuotteita. Ne voin pitää itselläni, antaa kaverille tai vaikkapa myydä. 

Olisko sinusta mukava tulla mukaan meidän tiimiin? 100%:n tyytyväisyystakuu ja minun porukassa "Leppiksen Rekryt" on jo 7 innokasta uutta kaveria sinulle.

Vai ajatteletko  että ei se sulle sovi. Mutta kuule, se ei pidä paikkaansa. Jos sie käytät itse ihon- tai hiustenhoitotuotteita tai kosmetiikkaa, olet juuri se henkilö jolle tämä sopii. Jos käytät ravintolisiä tai haluaisit terveellisempää elämäntapaa. Jos vielä haluaisit jakaa ilosanomaa kavereillesi, sitten olisit jo huipputyyppi tähän hommaan. Ja jos uskallat mainostaa vieraallekin, voit tehdä tästä itsellesi kunnon ylimääräisen tulon lähteen.

 Ihan aikuisten oikeasti! Ja mitäs muuta sinä saisit?? 

Mietippä:

 • liittymismaksu on 19 €
 • lisää rahaa (joko 20%, 23% tai 30%) myyntiprovisiona
 • saat liittymällä itsellesi verkkokaupan, joka palvelee sinua myös silloin kun nukut. Eli verkkokaupan osoitetta jakamalla voit ansaita rahaa melkein ilman että tekisit mitään muuta
 • ilmaisia tuotteita jotka ovat näytteitä, normaaleja tuotteita sekä kampanjatuotteita  kuten nämä mitä minä olen saanut
 •  omat käyttöön tulevat tuotteet todella edullisesti eli jos teillä käytetään shampoita, hoitoaineita, hiusten muotoiluaineita, ihorasvoja, jalkavoiteita, hammastahnaa, partatuotteita tai tuoksuja niin saat kaikki itselle ostetut tuotteet konsulttihinnalla. Siis vähintään -20% halvemmalla. Mutta jos olen myynyt/ ostanut jaksossa yli 250 bp verran niin saat tuotteesi -30% halvemmalla.  Bp= Ostohinta - ALV, yleensä. 
 • Paljon uutta tietoa kosmetiikasta ja hyvinvoinnista koska saat itsellesi käyttöön kaikki Oriflamen koulutusmateriaalin omien sivujesi kautta. Lisäksi voit halutessasi osallista järjestettäviin nettikoulutuksiin
 • Huippu porukka tukenasi lähes ympärivuorokauden. Special Starsissa on aktiivinen joukko ihmisiä vastaamassa kysymyksiisi ja tukemaan sinua monilla tavoin!
 • Mahdollisuuden viikonloppumatkalle Kreikkaan ensi syksynä. Tämä liittyy wellness ja NovAge-tuotteiden myyntikampanjaan.
 • Halutessasi voit rekrytoida mukaan muitakin ja hyödyt siitä itse!

Ja tärkeintä tässä on se, että 

 • ei mitään muuta kulua kuin liittymismaksu joka on 19 €
 • et ole kenellekään tilivelvollinen siitä minkä verran teet
 • eli ei ole myyntivaatimuksia, ei rekrytointipakkoa, ei raportointivelvollisuutta tai selityksiä mitä olet tehnyt ja kenelle olet myynyt.

MINUN TARJOUKSENI SINULLE, JOKA LÄHDET MKAAN JAKSON 4 TAI 5 AIKANA (4 jakso = 26.2.-18.3.2021 ja 5 jakso = 19.3.-8.4.2021)

1 TARJOUS

Huomaathan yllä olevan kuvan? Kun olet rekisteröitynyt verkkokaupassani Brand Partneriksi eli konsultiksi saat tuon tuotepaketin omaksesi ilmiaseksi. Se on minun tervetulotervehdys sinulle!  Siinä on seuraavat tuotteet: 

Optimals Hydra Moisture Boosting -seerumi kaikille ihotyypeille, 22,0

Love Nature Nettle & Lemon -sampoo, 8,00 € 

Tender Care -hoitovoide (piparminttu)10,00 €

Moisturising Avocado oil -käsivoide,  7,00 €

Giordani Gold Essenza -vartalovoide, 14,00 €

Optimals Hydra Moisture Boosting -seerumi kaikille ihotyypeille, 22,00€

YHTEENSÄ KAIKKI ILMAISEKSI SAATAVAT TUOTTEET 83,00 €

II TARJOUS

Kun tulet mukaan ja maksat tuon liittymismaksun, saat minulta tuon 19 € takaisin, mikäli saat 3 peräkkäisenä jaksona itsellesi 100 pistettä per jakso(jos suoritat tuon, saat myös joka jakson eli kolmen jakson päätteeksi oikeesti upeita palkintoja Oriflamelta. Yksi jakso on aina 3 viikkoa)

Eikös kuulostakin aika huikeilta nämä tarjoukset siitä että pääset tilaamaan itsellesi tuotteita edullisesti ja jopa ansaitsemaan niillä rahaa itsellesi. 

Ota yhteyttä minuun laittamalla viestiä eija@leppajarvi.fi  tai soittamalla 0400-202190

Tai käy täyttämässä lomake tästä  ja kun tiedot tulee minulle, otan yhteyttä!