BRAND PARTNERIN OHJESIVUSTO

Tervetuloa mukaan meidän tiimiin, uusi Brand Partner! Tämä sivusto on tarkoitettu juuri Sinulle, joka olet tullut ELeppizen mukaan.  Emme siis jaa sivustoa muualle! 

Meidän tiimimme on Special Stars ja sen emo on Hillevi Joutjärvi. 

Yritän tälle sivulle kerätä sellaista tietoa "yksiin kansiin" mitä tulet tarvitsemaan urallasi. Ajattelet sitten bisnestä tai omaan käyttöön tilaamista. Nämä on kysymyksiä joiden kanssa itse ole kipuillut ja, joskus, edelleenkin.  Toivottavasti sivulta löytyy sinulle vastauksia. Jos ei niin kysy tai laita alhaalla olevalla lomakkeella minulle viestiä. 

Vuoden 2021 jaksot


Knoppitietoa: 

* Jakso kestää aina 3 viikkoa 

* Jakson viimeisenä päivänä verkkokauppa sulkeutuu klo 22.00  

* Voit tilata kuvastoja tilausesi yhteydessä. Mahdollisuus tilata ainakin kahden(2) seuraavan jakson kuvastoja

* Maksuperustetitteli on voimassa aina sen jakson ajan milloin on tilauksen tehnyt

* Puu = Sinun kaikki rekrytoimasi henkilöt ja heidän rekryytit*

* Jalka = sinun rekrytoimasi yksi henkilö ja hänen rekryytitOlethan aktivoinut verkkokaupan itsellesi?

Verkkokauppa on kiva paikka kun se tekee töitä silloinkin kun sinä nukut.... tai teet jotain muuta kivaa. Verkkokauppa aktivoidaan omilta sivuilta (siis sinne kirjaudut omilla tunnuksilla, jotka loit rekisteröitymisen yhteydessä Tunnus on sähköpostiosoitteesi, salasanan määrittelit itse) vasemmasta reunasta harmaasta alasveto-valikosta kohdasta  Oriflame toimintani => bisneksen työvälineet => oma Oriflame-kauppa.  Siitä pääset jatkamaan  kaupan avaamista. Ohjelma tarjoaa sinulle kaupan nimeksi sinun nimeäsi, mutta siinä kohdassa voit vaihtaa sen joksikin muuksi.  Ja kun klikkailet kaupan valmiiksi saat kaupan osoitteen, jota voit jakaa eteenpäin. Verkkokaupan osoite on muotoa  https://fi.oriflame.com/?store=SINUN KAUPPASI NIMI

Tämä on ensimmäinen askel kohti pärjäämistä konsulttina. 


Bonuspiste

Huomaat äkkiä, että Oriflamessa ei puhuta juurikaan euroista vaan bonuspisteistä. Bonuspiste = Bp.  Jokaisella tuotteella on oma bonuspiste. Periaatteessa se on tuotteen myyntihinta vähennettynä ALV:lla. Mutta se voi olla muutakin. Sinä näet bonuspisteiden määrän tuotteen hinnan alapuolella esim 5.50 pisteet. 

Mikä merkitys bonuspisteillä on?

Bonuspisteet ovat ne, joiden perusteella sinun provisio määritellään.  Nyt sinulla on myös Brand Partnerina mahdollisuus kerätä bonuspisteitä sinun kautta kulkeneista tilauksista. Eli kun/jos tilaat jollekin ystävällesi itse oman kauppasi kautta tuotteet, perit häneltä tuotteista hinnan niin pisteet kertyy sinulle. Bonuspisteillä voit ostaa bonuskaupasta tuotteita ilmaiseksi. Myös kanta-asiakkaat saavat ostoksistaan bonuksia ja voivat käyttää niitä hyödykseen samoin kuin konsultit. Mukaan tulevalle tervetulo-ohjelma

Kun aloitat Brand Partnerina pääset mukaan tervetuliaisohjelmaan. 

Tervetulo-ohjelma:

1.  TASO

Kun teet ensimmäisen tai toisen jakson aikana (aloitusjakso = kun maksat liittymismaksun) 100 bp tilauksen, saat tilauksen yhteydessä tuotepaketin, joka sisältää:  THE ONE Muotoilupaketti, Precision- muotoilusivellin sekä THE ONE Lip Spa Care SK8- huulivoiteen. Tuotteiden arvo on noin 84€

2. TASO

Kun teet 100 bp tilauksen myös toisella perättäisellä jaksolla, saat tilauksesi mukana tuotepaketin, joka sisältää: NovAge Skin Renewing- happokuorinnan, NovAge Intense Skin Racharge-yönaamion ja Skin Pro- kasvonaamio siveltimen. 

3. TASO

Kun teet 100 bp tilauksen myös kolmannella perättäisellä jaksollasi, saat tilauksesi mukana tuotepaketin, joka sisältää: SkinPro Sonic 3-in-1 System- ihonhoitolaitteen ja naisen WellnessPackin.


Starttipaketti uudelle Brand Partnerille - edullisesti!

Lisäksi saat mahdollisuuden ostaa runsaan starttipaketin, jossa on uudelle Brand Partnerille hyödyllisiä materiaaleja, näytteitä ja kolme suosittua Oriflame-tuotetta. Starttipaketin hinta on 20 € (arvo n.65 €) ja sen tilausnumero on 137695.

Starttipaketin materiaaleja: Starttipaketin sisällöstä kertova flyer, Beauty by Sweden -flyer, NovAge-rutiini -flyer, NovAge Men (näyte) -leaflet, NovAge (näyte) -leaflet ja Bonusohjelmat-flyer.


Nopean aloittajan ohjelma

Jos saat neljän (4) täyden  jakson aikana kolme ostavaa (jokaisen tehtävä vähintään 50 €:lla ostoksia) kanta-asiakasta (verkkokaupasta) saat provision maksun yhteydessä tilillesi kertakorvauksena 50 €.


ANSAINTALOGIIKKA

Aina kun sinä ostat/myyt Oriflamen tuotteita saat joko alennusta tai provisiota. 

Eli kun myyt verkkokauppasi kautta tuotteita, saat provisiota. Provisio maksetaan tilillesi joka jakson päättymisen jälkeisenä maanantaina. Muista ilmoittaa Y-tunnuksesi asiakaspalveluun vaikka sähköpostilla anne.lehtinen@oriflame.fi Muista laittaa mukaan myös oma nimi ja konsulttitunnus, jonka löydät omilta sivuilta. Laita mukaan myös tieto oletko arvonlisävelvollinen!

Voit myös halutessasi pitää ansaitsemasi provisiot sisällä Oriflamessa, ja viimeistään 1 vuoden kuluttua kuitata ne ulos. 

Saamasi tulos riippuu täysin siitä minkä verran kaupastasi on ostetu tavaraa. Oriflame palkitsee myös erilaisin tuotelahjoin hyviä konsultteja. Kannattaa tutustua aina jakson kampanjoihin omilta sivuilta vasemmalla olevasta valikosta kohdasta ajankohtaista => jakson edut ja tarjoukset

1.taso
1.taso
2. taso
2. taso
3. taso
3. taso
Starttipaketti
Starttipaketti

VERKKOKAUPPA MYYNTI

Verkkokaupasta voi käydä kuka vain tekemässä ostoksia. Jos ohjaat asiakkaita verkkokauppaasi muista kertoa heille kanta-asiakkuudesta ja sen eduista. 

Verkkokaupasta tehdyistä ostoista sinulle kertyy provisiota vähintään se 20% jokaisesta ostoksesta. Jos olet myynyt jaksolla yli 250 bp, sinun provisiosi on 30%

Muista siis jakaa oman verkkokauppasi osoitetta. Voit tehdä sitä sähköpostilla, tekstarilla, whatsappilla, somessa....  Se kannattaa!

Vaikka heti ei tulisikaan ostoja niin kyllä niitä tulee ajankanssa..!

OMA MYYNTI 

Voit myös ostaa itsellesi/ läheisillesi sekä ihmisille jotka haluavat sinun kautta tehdä tilauksen. 

Silloin sinä teet normaalisti tilauksen omien sivujesi kautta. Kun teet tilausta niin sinun tulee huomioida että ostoksia kaupasta tehdessäsi (omilla tunnuksilla) kaupassa näkyvä hinta on sinun konsulttihinta. Eli se mitä sinä maksat tuotteesta, ei se mitä asiakas maksaa. Sinun pitää muistaa ottaa ylös se ulosmyynti hinta ja periä se asiakkaalta. 

Sinun tulo tässä muodostuu siten että myyt kuvastohinnalla, itse maksat konsulttihinnan => tulos on sen väh 20% voitto


Konsulttina sinä voit ostaa käyttöösi tuotteita ihan normaalisti kaupasta, jos olet ansainnut bonuspisteitä niin bonuskaupasta, mutta myös seuraavan jakson demotuotteita 1 kpl /tuote. Demotuotteista ei saa bp, mutta silti - varsinkin jos teet bisnestä- niitä kannattaa tilata etukäteen jotta voi rauhassa tutustua tuotteisiin. Helpompi mainostaa kun tietää millainen tuote on. 

Demotuotteiden tilaus: Mene omille sivuille, vasemman laidan valikosta ajankohtaista => jakson demot.  Ota haluamastasi demosta tuotenumero ja siirrä verkkokauppaan. 
Oriflamella on kaksi (2) titteliperustetta. Eli on uratitteli ja maksuperustetitteli. Alla on uratittelit. Eli kun saavutat jonkin noista, se on sinulla eikä sitä pois oteta. Voit joko pysyä siinä tai tavoitella korkeampaa titteliä. 

Maksuperustetitteli on taas jaksokohtainen ja se määrittelee sen millaista proviota saat omista tai jalkojesi myynneistä. 

ETENEMINEN URALLA

Oriflamessa eteneminen on sinusta kiinni. Siitä minkä verran haluat tehdä töitä sen eteen että pääset "hankkimaan titteleitä"

1. Kaikki mukaan lähtevät ovat Brand Partnereita. Se on myös yleisnimike kaikille konsulteille. Urakehitystittelillä määritellään se, minkä verran olet saanut myyntiä ja rekrytoitua ihmisiä mukaan. 

2. Brand Partner bronzeksi pääset kun puun bonuspisteet ovat vähintään 200 bp (joista itse olet tehnyt väintään 100 b) . Voit myös itse tehdä tämän kokonaisuudessaan. 

3. Brand Partner Silveriksi pääset kun puun bonuspisteet ovat vähintään 300 bp (josta itse olet tehnyt vähintään 125 bp) Voit myös tehdä itse tämän kokonaisuudessaan.

4. Brand Partner Goldiksi pääset kun puun bonuspisteet ovat vähintään 500 bp (joista itse olet tehnyt vähintään 150 bp) Voit myös tehdä itse tämän kokonaisuudessaan.

5. Brand Partner Platiniumiksi pääset kun puun bonuspisteet ovat vähintään 1000 bp (joista itse olet tehnyt vähintään 200 bp) Voit myös tehdä itse tämän kokonaisuudessaan


6. Team Manageriksi pääset kun puun bonuspisteet ovat vähintään 1000 bp (josta itse olet tehnyt 250 bp). Tähän tarvitset lisäksi kolme aktiivista jalkaa (eli sinun allasi olevia ihmisiä) jotka ovat tehneet 100 bp verran tilauksia.  Lisäksi tarvitset uratitteliltä kaksi Brand Partner silveriä. 

7. Senior Team Manageriksi pääset kun puun bonuspisteet ovat vähintään 3500 bp (joista itse olet tehnyt 300). Tähän tarvitset myös 3 aktiivista jalkaa (katso yllä) sekä yhden (1)  Brand Partner Silverin sekä yhden (1) Brand Partner  Platiniumin


Ja ura jatkuu.... lisään titteleitä tähän myöhemmin. 

Kanta-asiakas

Kun alat tekemään myyntiä, suosittele asiakkaitasi liittymään kanta-asiakkaaksi. Kanta-asiakkaalla on paljon etuja, joita he voivat hyödyntää. Mutta näin konsultin kannalta, ihminen joka tulee kanta-asiakkaaksi on sinulle tilaisuus tehdä hänen kanssaan kauppaa. Kanta-asiakas ostaa enemmän ja ennen kaikkea hän ostaa sinulta. 

Muita mainostaa myös kanta-asiakkaan mahdollisuutta kutsua kaveri mukaan ja molemmat saavat seuraavassa tilauksessa 10%:n alennuksen! Lisäksi aika ajoittain on verkkokaupassa kanta-asiakkaille omia tarjouksia!

Alla olevaan kuvaan olen kerännyt tämän hetkiset edut kanta-asiakkaille:

MUISTATHAN ETTÄ SINÄ MYÖS VOIT REKRYTOIDA?

Jos sinulla on kavereita tai joku osoittaa halukkuuttaan mukaan meidän hienoon jengiin, niin rekrytoi hänet. Sinun omilla sivuillasi on "tule mukaan"- kohta ja siitä voit täyttää asiakkaan kanssa tiedot. Mikäli hän on sinun kanta-asiakkaasi niin silloin hänen pitää mennä omille sivuilleen ja siellä vasemmassa palkissa oriflame toimintani (olisiko ollut alimmaisena palkissa) kohdasta Brand Parneriksi. 

Sinä saat jatkossa rekryyttisi (eli sen henkilön jonka rekyytoit) tuloista provisiota. Laitan tähän taulukon kun löydän sen :)